Na dworze

Konrad Koper

W notesie, na przedniej stronie

napisane były techniczne aforyzmy.

 

Wiatr obrócił kartki,

a deszcz zmoczył książeczkę,

niszcząc zapis.

 

Postanowiłem spalić notes.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 maja 2021
anonim