Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Aktywista
Fraszka na złoczyńców
Fraszka na złoczyńców
Aktywista
Prostolinijni, niech idą na prawo.
Złoczyńcy - do obory między świnie.
Lubię
Aktywista
Wiersz · 1 czerwca 2021
Konrad Koper
O.K
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
Jacek JacoM Michalski
w oborze są krowy, cóż poradzić, nad aktywni proletariusze tego nie wiedzą ;-) kolektywizacja ich dokształci
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
Aktywista
jjm
słowo obora ma kilka znaczeń, o czym nie wiedzą pseudointeligenci z marginesu
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści
słowo obora ma kilka znaczeń, o czym nie wiedzą pseudointeligenci z marginesu