Literatura

Mił(ość) i Odległ(ość) (wiersz)

Kevin Hul

Nasze dłonie mogą wiele, choć tak rzadko są złączone.

Nasze spojrzenia, choć ślepe, przywiązane są do siebie.

Rozmyty obraz, nie wszystko, co nieoczywiste musi mieć swój koniec.

Niezrośnięte rany przeszłości, których jesteś okładem.

Ile oddałbym, aby znowu móc na Ciebie spojrzeć, noce już nie pomagają, a samotności stała się moim wrogiem.


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 2 czerwca 2021, 15:31
Mix
przysłano: 2 czerwca 2021 (historia)

Inne teksty autora

Czy ja to ja?
Kevin Hul

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca