Piękno

Konrad Koper

Piękno czaruje i łudzi.

Ukazuje inny świat.

Czasem zastępuje dobro

i wypełnia serca…

 

Jego okruch utkwił w oku.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 czerwca 2021
anonim