we dwoje

Irena Świerżyńska

to ma sens

kiedy oko płonie

 

jedno

drugie i cztery

 

i dwoje w koronie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 6 czerwca 2021
anonim