Szafa

Konrad Koper

W starej szafie są :

garnitur, peruka,

maska i szary szal…

po pradziadkach, ciotkach…

 

W głębi szafy jest

tajemnicza brama

za którą ożywa…

 

W nocy z szafy

słyszymy stukanie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 6 czerwca 2021
anonim