Mięta…

Konrad Koper

Choć ni słona, ni słodka

jest pełna aromatu

i świetna do deserów.

 

Dekoruje pełny stół,

oraz odświeża życie.

Jest ona moim darem.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 21 czerwca 2021
anonim