Piotr

Yaro

walę pustą głową w mur 

czytam wiersze 

wiele innych bzdur 

zamykam oczy 

wznoszę się do chmur 

 

 

spadam 

spadochronie rozwijaj się 

spadam niżej nie mogę 

 

na powierzchni wiara utrzymuje mnie 

żegnaj 

chciałem dobrze 

 

zapomniałem jak masz na drugie imię 

po bierzmowaniu Piotr

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 25 czerwca 2021
anonim