Literatura

Piotr (wiersz)

Yaro

walę pustą głową w mur 

czytam wiersze 

wiele innych bzdur 

zamykam oczy 

wznoszę się do chmur 

 

 

spadam 

spadochronie rozwijaj się 

spadam niżej nie mogę 

 

na powierzchni wiara utrzymuje mnie 

żegnaj 

chciałem dobrze 

 

zapomniałem jak masz na drugie imię 

po bierzmowaniu Piotr

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 25 czerwca 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca