Istota zastukała do pokoju,
odgrywając melodię.
Wkrótce :
Promienna weszła do komnaty,
napełniając ją energią.
Czuliśmy jej aurę i słyszeliśmy stukot.
Róża w wazonie momentalnie zaczęła rosnąć.
Lustra spotęgowały moc gościa,
widzieliśmy w nich obrazy…
Gdy wyszedł zwierciadła pękły.