ból nie do zniesienia
utkwił w ramionach
widzę jak ciało cierpi
czuję jak dusza kona
na kolanach proszę
odsuń Boże
strzykawkę z pierwszą dawką
wiem że nie pomoże
daj prawo do naturalnego umierania
mogę w bólach konać
mam wybór w końcu jestem wolny
obdarowany wolną wolą