Literatura

w kosmosie zagubieni (wiersz)

Yaro

przytulne wejrzenia

oprzyj się na moim ramieniu

pod skórą serce żyje

tęskni bije rezonans miłości

 

coraz mniej gwiazd

 

w pokoju spokojnie otuleni 

płaszczem wzajemności

cisza bywa taka bezwonna

 

czas nie budzi uniesień

we włosach lekko drga wiatr

pokochaj już czas

 

na wieki nieskończony

w prawdzie istnieje

wszechświat w chaosie

 

gwiazdy blade błądzą samotnie 

w teatrze tęczowych mgławic


wyśmienity 1 głos
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 1 lipca 2021, 11:13
Nie mam zastrzeżeń. Super !!
przysłano: 30 czerwca 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca