Archiwum X

Konrad Koper

Pewne teksty i malowidła

zawierające ukryte informacje,

hipnotyzują, zniewalają,

zmieniają świadomość…

 

Sprawcą jest zawzięty artysta albo szaleniec.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 4 lipca 2021
anonim