z początkiem lata

Yaro

nowy nieznany początek

czym będzie dokąd zmierza

 

 

w ogrodzie rozwija się

kwiat wiśni

pełno pszczół wylizują miód

ubrane w płatki kwiatów

 

gwarno tutaj śpiew ptaków

budzi w duszy tęsknotę

kiedyś było nas wszędzie

znacznie więcej

 

dzień dłużył się noc

początkiem zabawy łączy

koniec dnia z początkiem świtu

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 6 lipca 2021
anonim