Ludziki…

Konrad Koper

Skąd mogę wyjąć ?

Komu mam podać ?

Jak ułożyć kukiełki w szyk ?

Obrócić je ?

Gdzie powinienem schować ?

 

Czy ludziki nadają się do mojej gry ?

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 lipca 2021
anonim