Literatura

dotykać i czuć (wiersz)

Yaro

twój dotyk jak gotyku smak
blisko wyczuwalny zapach
esencja ulubionych ust


karmą jak dla mnie są smaki

gdy dochodzisz dotyk skroni
zimny pot po plecach

skraplam się

jesteś blisko odpływają oceany

 

zatrzymaj chwilę na jakiś czas
kocham zapachy włosów
zabrać cię tam właśnie tam
nie wiedzieć gdzie
wstaje nowy początek


rozbierz mnie na deskach
na pierwiastki ściągam majtki
wiesz możesz napisać wiersz
kochaj mnie zabije się na

wiejskiej zabawie
na festynie w Rozalinie

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 11 lipca 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca