kiedyś

Yaro

wezmę się w garść
by napisać wiersz

 

pójdę dalej o krok
by napocząć nowy rok

 

nie wychodzę z ram
w głowie mam dom

narodzę się na nowo


tylko bądź mą królową

urodzisz mi szczęście
bym mógł kochać bardziej

 

odejść z podniesioną głową
z flagą nieopuszczoną do połowy

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 11 lipca 2021
anonim