Gwiazdy

Konrad Koper

Podczas gwiaździstej nocy,

na scenie tańczą gwiazdy,

znikające w głębi

niebieskiej dekoracji.

 

Spadająca z nieba

gwiazda, rozświetla scenę.

 

Czujemy się kosmicznie.

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 lipca 2021
anonim