Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ela Kwiecińska
Jestem więc ciągle szukam
Jestem więc ciągle szukam
Ela Kwiecińska
Jestem
więc ciągle szukam
prawdy kobiecej
na przekór tym wszystkim
co pragną mnie oszukać
choć kłamstwo trwa i krąży
ja się nie poddaję
trzymając w ręku
różaniec
Lubię
Ela Kwiecińska
Wiersz · 18 lipca 2021
Ir
Nie wystarczy trzymać różaniec w ręku, trzeba się jeszcze modlić........
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
zygzak
Prawda kobieca? Coś jak cnoty niewieście. A jest prawda męska? Pozdrawiam - zygzak
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści