W młodości lubiłem patrzeć na chmury
i podziwiałem gromy.
Szybko zainteresowały mnie szachy- abstrakcja.
Później studiowałem i zgłębiałem fizykę oraz astronomię.
Poznałem cząstkę zamysłu stwórcy.
Moim konikiem jest Oceanografia, nauka morskiego Boga.
Od niedawna piszę dramaty i poezje.
Stwarzam własny świat.
Mój los zapisany jest w gwiazdach i na dłoni.