wiercisz mnie

Yaro

 

kręci włączona wiertarka
tańczysz dla mnie

wiertło SDS wciskam
wyjmuję mokre

włosy wokół dłoni
bądź moją Monroe

zaciskam mocno pięści
prądu nie mam w sieci

nic się nie kręci nie wierci
znajdę cię w pamięci

ciało pieścisz zmiennym prądem
dalej zwarcie obrazu brakuje
wymieniam korki wkręcam

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 21 lipca 2021
anonim