Ciche dni

Ela Kwiecińska

 

W powietrzu ciężkim od żalów
zawisła cisza
już nas nie dzielą słowa
dzieli nas milczenie

Więc daruj  Panie
proste dobre  słowa
słowa na zgodę
i na pojednanie

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 24 lipca 2021
anonim