Z nieba…

Konrad Koper

Bije promieniowanie.

Zbierają się chmury burzowe i szarańczy.

Pada grad, mający kształt serca.

- Trwoga.

 

Z góry patrzy oko.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 25 lipca 2021
anonim