Jestem więc żyję

Ela Kwiecińska

Jestem więc żyję

i z życiem się zmagam

może kiedyś zrozumiem

jaki był sens tych zmagań

choć życie czasem dokuczy

ja się nie poddaję

ja ufam pomimo wszystko

trzymając w ręku różaniec

Oceń ten tekst
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 1 sierpnia 2021
anonim