Dziewczyna mgły

kasiadominik

Roztrząsa myśli

pełne nanosekundy

 

Bliski koniec śmierci

czeka w korytarzu

 

łóżko leży

 

Wymazana z życia

wróci rykoszetem

 

kasiadominik
kasiadominik
Wiersz · 3 sierpnia 2021
anonim