Brakujących słów kilka

Tuszuję braki

folgując Duchom Poezji

Sentymenty zostawiam

intymnej stronie

grozy tworzenia

by kondensacją odczuć

osobistych

w nadmiarze banalnych

w deficycie drobnym drukiem

wpleść w wątek poboczny

odziedziczonego życia

 

 

 

 

Oceń ten tekst
kasiadominik
kasiadominik
Wiersz · 3 sierpnia 2021
anonim