Jebać PiS

akosmos

Jebać PiS 

I biorę w mą rękę zmartwioną narkotyk

Bo zalewa mnie fala ciemnoty

Zalewa mnie barwa, czarna

Umarł ktoś? Tak

Umarła miłość 

Zrodzili się sami idioci  

akosmos
akosmos
Wiersz · 3 sierpnia 2021
anonim