Literatura

Modlitwa (wiersz)

Irena Świerżyńska

Panie Boże  -  jesteś  tam

z góry widać wszystko

 

dookoła niby jasność

ciemne cicho w dole śpi

 

proszę

 

odwróć

zamień

zostaw tylko miłość

 

znajdzie wszędzie bliskość i nici 

rozwinie

 

cała reszta  -  pal go sześć....


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 6 sierpnia 2021, 12:12
...oczywiste ględzenie, a nie "modlitwa"
przysłano: 4 sierpnia 2021 (historia)

Inne teksty autora

nastolatek...
Irena Świerżyńska
Och - te muchy...
Irena Świerżyńska
Kto ma jeszcze...
Irena Świerżyńska
przed i po...
Irena Świerżyńska
Szare smugi krążą w duszy...
Irena Świerżyńska
Z tajemnicą ziarno rośnie...
Irena Świerżyńska
Czy podzieli...
Irena Świerżyńska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca