Modlitwa

Irena Świerżyńska

Panie Boże  -  jesteś  tam

z góry widać wszystko

 

dookoła niby jasność

ciemne cicho w dole śpi

 

proszę

 

odwróć

zamień

zostaw tylko miłość

 

znajdzie wszędzie bliskość i nici 

rozwinie

 

cała reszta  -  pal go sześć....

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 4 sierpnia 2021
anonim