sekret

alismen

sekret

PONIEWAż NIE MOżESZ MNIE POSIąść
BO NIE MASZ POJęCIA O MOIM POżąDANIU

JA , MAJąC TwóJ OBRAZ W GŁOWIE
DOPROWADZę Się DO SPAZMU

ŁYKNę HERBATY Z CYTRYNą
I ROZKOSZOWAć BęDę Się NIEZIEMSKO

A GDYCIę SPOTKAM
ŚMIAć BęDę Się PO CICHU
BO ZUCH CHŁOPIEC Z CIEBIE

TY NIE BęDZIESZ WIEDZIAŁ O CO CHODZI
POWIESZ : KURWA
A JA POBIEGNę DO ŁAZIENKI
PRZEżYć KOLEJNY ORGAZM
Z TWOJEGO POWODU .
17.02.02
alismen
alismen
Wiersz · 2 marca 2002
anonim