Recepta

W korytarzu poezji

mało mnie

kilka słów na liniaturze

cyklamenowej tekstury

przygasająca luminacja

planetarium myśli

 

Osobliwy recepis

wystawiony na cito

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
kasiadominik
kasiadominik
Wiersz · 11 sierpnia 2021
anonim