***

kasiadominik

Rozmieniam minuty na sekundy

martwe przed narodzeniem

nic nieznaczącego czasu

 

przerwa

 

i tylko coś we mnie krzyczy

trzymaj się czego chcesz

byle tej strony

 

 

kasiadominik
kasiadominik
Wiersz · 11 sierpnia 2021
anonim