***

kasiadominik

Kurczy się dystans

wyścigu którego

nikt nie chce wygrać

Najpierw cisza

uzupełnia milczenie

potem okrzyk

bynajmniej nie radość

wreszcie

As

złoto kruszeje

 

kasiadominik
kasiadominik
Wiersz · 11 sierpnia 2021
anonim