Literatura

mechanika w aucie (wiersz)

Yaro

W touranie

Dobrze wychodzi poruszanie

 

Gdy w trasie miłość ogarnie

Ciała wewnątrz ciała

Nigdy nie mówisz dość

mały to nie kość

Czasami mówi stop

 

Masz fajne miseczki

Majteczki i bluzeczki

Czasami mówisz dość

Wkradł się foch szlifujesz pazurki

 

rozmiar long

Wpadam taki King Kong

Country na kanapie

Nawet Kwidzyn znam

 

Wiele na tylnym siedzeniu

pasażer potrafi wzbudzić

Wszystkie kierunki z geografii

Pojedziemy dalej zwarcie

Oddech staje się coraz bardziej

Mojej Marcie się oddycha lekko

 

Ciepły początek słonecznie

Nadciąga podniecenie

Wciskam gaz to gra

Otula nas głos z radia

 

Z zapraszaniem na lody

Złamane tajne kody

Mam ciebie w aktach

 

Może to nie ważne

Odbierasz

odpowiedź kiedy ważne

mała czarna ciasna

Czekolada do ciasta

Wiele wyjaśnia skrytą prawdę

Od dawna Jak się masz

Kochanie jedźmy dalej

Po kontynencie z mapą

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 12 sierpnia 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca