jesteś ważna
najpiękniejsza
świat bez ciebie kruchy
szybko zwiędnie
oczy zgasną
błądzi czas posuchy
wracaj wracaj
otwórz serca
odstaw wrota
masz geny bliskości
miłość
miłość - cudny duch
budzi goni
kręci i masz wszędzie
jasność