Projekt życie

kasiadominik

Trzecia nad ranem

zaćmienie księżyca

noc wydłuża ramiona

kilka prostych słów

myśli idące za

Flecistą z Hameln

by zwabić

całe życie i pół

 

kasiadominik
kasiadominik
Wiersz · 15 sierpnia 2021
anonim