***

Miłość ukrzyżowana

życie wieczne

cisza uderzająca w dno

niebo

bez bólu

który rozdziera powieki

puste jak kamienne stągwie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
kasiadominik
kasiadominik
Wiersz · 16 sierpnia 2021
anonim