Poecie

Konrad Koper

Wziąłem drobiny :

bólu, cierpień, zła…

i rozpuściłem w twoim „twórczym eterze”.

 

Po dłuższej chwili, powstało lekarstwo.

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 17 sierpnia 2021
anonim
  • Mithril
    ...nie byłoby źle"

    "wziąłem drobiny
    [z] cierpień [...]
    i rozpuściłem w twoim
    twórczym eterze."


    - cierpienie wiąże się z bólem i złem. Ostatni wers to wydumana zapchajdziura.

    · Zgłoś · 3 lata