Życie raz jeszcze

Zatem

czysta kartka

brak skreśleń

i błędów

w słowie życie

oddech

na lusterku

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
kasiadominik
kasiadominik
Wiersz · 21 sierpnia 2021
anonim