Stań na chwilę

Ela Kwiecińska

Stań na chwilę
przed figurką
Matki Boskiej Brzemiennej
wraz z dzieciątkiem
którego serce
bije pod twym sercem
weź do ręki różaniec
zaufaj

 

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 21 sierpnia 2021