Deszcz

Teatr oczami nieśmiałka

Chowam się w deszczu

Zostaje niezauważona

Chyba dobrze mi tak

Albo to tylko mój strach

Krople deszczu leciutko spływają po mnie

Moje łzy nie są wtedy samotne

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Teatr oczami nieśmiałka
Teatr oczami nieśmiałka
Wiersz · 22 sierpnia 2021
anonim