Deszcz

Teatr oczami nieśmiałka

Chowam się w deszczu

Zostaje niezauważona

Chyba dobrze mi tak

Albo to tylko mój strach

Krople deszczu leciutko spływają po mnie

Moje łzy nie są wtedy samotne

Teatr oczami nieśmiałka
Teatr oczami nieśmiałka
Wiersz · 22 sierpnia 2021
anonim