Literatura

idąc wzdłuż (wiersz)

Yaro

prawdę mówiąc idąc do przodu

czas cofa życie do przeszłości


nie dojdziemy nigdzie

choćbyś wyszedł rankiem

spojrzysz w oczy nocce


łączą myśl przeciwstawne wektory


będziesz się cofał

nazwiesz siebie dniem


poeta burknął pod nosem


zapalił papierosa

skołatał

serce pod dziury w pulowerze

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 22 sierpnia 2021, 15:54
Treściwy !!
przysłano: 22 sierpnia 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca