Przerwany błysk promienia
potargał deszcz mokry
zapisać nie umiem
odkształcił pojęcie grzmotu
przebłysk
rozbudzone bóstwo
wiecznego powrotu
uchodzi za zbyt przyziemne
przegapiona patologia
w podmuchu wiatru
zataiła uśmiech na fotografii