Kapera cholera nie odbiera
Iwona z nagości go rozbiera
Jest Szczepan z Rzeszy
Nikt go nie rozgrzeszy
Richie pod nosem coś smuci
Muzyka to wyzwanie melomana
Rozpoczęty taniec dla kilku panien
Słowa kluczowe wydobywam
Grucham jak gołąb śpiewam
Patrzę na nie one są częścią majteczek
Gdy nocą zabierasz panny na parkiecie