Reformulacja

Janusz Gierucki

 

Dzieweczki
z którymi się spotykam
zawsze trzeba przewietrzać
z zapachu ich męża
und
kinder, kuche, kirche.

Dlatego sprawiłem sobie kabriolet.
 

 

Oceń ten tekst
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki
Wiersz · 27 sierpnia 2021
anonim