Kula…

Konrad Koper

Najpierw była niebiesko- zielona.

Potem widziałem w niej gwiazdy na dłoni

i słyszałem wydobywający się świergot…

 

Niestety kula potłukła się.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 28 sierpnia 2021
anonim