Huśtawka

Robert Kudus

Huśtawka była fajna,

Raz w górę,

Raz w dół.

Tak jak wtedy,

Zanim po raz pierwszy

Dostałem w ryj.

Pocałunek w usta.


Teraz są gwiazdy,

A teraz grunt...

Robert Kudus
Robert Kudus
Wiersz · 28 sierpnia 2021