Wojownicy chodzą drogami
wyłożonymi logicznymi
i algebraicznymi znakami.
Podążają ku zamkowi.
Jego lochy łączą się z piekłem,
a wieże sięgają chmur.
W pałacu mieszka magik.
Posługuje się elektromagnesem
i daje znaki armii,
przy pomocy wiecznego ognia i dymu…