Literatura

Bez żalu (wiersz)

Izabela Filipowicz

Żal i tęsknota
To dobrana para
Jak często w życiu ich doświadczamy
To tylko wiemy sami
Tęsknota wkrada się w nasze serca
I pozostawia po sobie ślad
Żal się pojawia gdy czegoś nie umiem 
A może nie zawsze wszystko rozumiem 
Lecz nie żałuje bo ciągle się uczę
I cały czas coś w życiu poznaję
A to właśnie na zawsze w sercu zostaje

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 3 września 2021, 20:50
...gniot
przysłano: 3 września 2021 (historia)

Inne teksty autora

Opowiastka
Izabela Filipowicz
Zmartwychwstanie
Izabela Filipowicz
Jajo
Izabela Filipowicz
Ostatnia droga
Izabela Filipowicz
dlaczego płaczesz
Izabela Filipowicz
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca